banner564

Tamamen özgür

İngiltere tarafından Türkiye’ye iade edilen Asil Nadir, kısa sürede serbest bırakıldı

Tamamen özgür
banner598
İngiltere tarafından Türkiye’ye iade edilen ve önceki akşam İstanbul’a giden Kıbrıslı Türk işadamı Asil Nadir (75), kısa sürede  tahliye edildi.
   Uzun yıllar devam eden özgürlük mücadelesini başarıyla sonuçlandıran Asil Nadir’in, her an Kıbrıs’a gelebileceği belirtildi.
   Asil Nadir’in kız kardeşi Bilge Nevzat, yaptığı açıklamada, abisi hakkında tahliye kararı çıktığını ve bundan çok büyük sevinç duyduklarını söyledi.
   Nadir’in ülkesi için daha yapacak çok şeyi olduğunu ifade eden Bilge Nevzat, kararın Türkiye yasaları çerçevesinde verildiğini ve serbest kaldığını anlattı.
      Bilge Nevzat, ünlü iş adamının serbest kalmasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür etti.
   Bilge Nevzat "Çok mutluyuz. Yurduna dönmesi kardeşim için çok önemliydi. Yıllardır savaş veriyoruz. Kardeşimin dönmesi, ülkemiz için de çok iyi olacak. Geçmiş tecrübe ve bilgisiyle bu ülkeye katkıları devam edecektir. Geçen yıl ölen annemin son dileği de buydu. Annem rahat uyuyacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473