banner564

Tatar: Bu ortamda kurultay yapılamaz

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) 31 Ekim’de yapılacak kurultayında genel başkan adayı olacağını açıklayan Lefkoşa milletvekili Ersin Tatar, parti içinde anti demokratik uygulamalarla büyük suç işlendiğini iddia etti.

Tatar: Bu ortamda kurultay yapılamaz
banner598
Üye listelerine ilişki uyarı ve itirazların duymazdan gelindiğini savunan Tatar, partiye verilen zararın her geçen gün arttığını ve zararın büyüdüğünü söyledi.
Tatar dün yayınladığı açıklamada, UBP Genel Başkan Hüseyin Özgürgün’e ağır eleştirilerde bulundu. Adaylara ve ilçelere listeler konusunda doyurucu, yasal bir yanıt verilmediğini iddia eden Tatar, “Son ana kadar listelerin değişebileceği ifade ediliyor. Örgütler arasında büyük bir dengesizlik vardır. Bütün ilçelerimize bir karmaşa , huzursuzluk ve belirsizlik vardır” dedi.
Bu ortamda sağlıklı köy, mahalle, ilçe kongresi ve kurultay yapılmasının mümkün olmadığını savunan Tatar, partinin akil insanlarıyla önde gelenleri ve yetkili kurulları Genel Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi’nin bir an önce gerekli uyarıyı yapması ve doğru yola gelinmesini sağlaması gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474