banner564

Tatil kısa sürdü

Kuzey Kıbrıs’a turist olarak gelen ve iki evden çaldığı 8 bin 700 TL tutarındaki elektronik eşyaları satan Tevfik Özden tutuklanarak cezaevine gönderildi

Tatil kısa sürdü
banner598
Tevfik Özden, turist olarak geldiği Kuzey Kıbrıs’ta iki evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklandı.
İki ayrı evden çaldığı 8 bin 700 TL tutarındaki elektronik eşyaları sattığı belirlenen zanlı hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Zanlı, yargılanacağı davalardan teminata bağlanmak üzere dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Teminat duruşmasında zanlının 26 Aralık 2016 tarihinde Tuğba Özdemir'in evinden 3 bin TL değerinde laptop ile bin 700 TL değerinde fotoğraf makinesi, 29 Aralık'ta Emrah Acar'ın evinden 3 bin TL değerinde laptop ile bin TL değerindeki laptop ile çantasını çaldığı belirtildi. Zanlının 8 Ocak 2017 tarihinde Girne'de tespit edilerek tutuklandığı belirtilirken, soruşturmayı yapan polis, zanlının çaldığı eşyaları sattığını söyledi. Polis, zanlının Türkiye’den turist statüsünde geldiğini ve yasal hiçbir bağının bulunmadığını belirterek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti. Mahkeme, zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 2 ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 04:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474