banner564

Tatil ve kongre bir arada

Kan ve Kemik İliği Nakli Derneğinin düzenlediği etkinlik Merit Crystal Cove Hotel’de gerçekleştirildi

Tatil ve kongre bir arada
banner598

 Kan ve Kemik İliği Nakli Derneğinin düzenlediği, 4. Ulusal Kongresi 4 – 6 Nisan 2019 tarihleri arasında Merit Crystal Cove Hotel’de gerçekleştirildi.

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen yaklaşık 250 Hematoloğun ve 21 sponsor ilaç firmasının katıldığı 32 oturumluk bilimsel kongrede, kan kanseri tedavilerinde kullanılan yaşam kurtarıcı tedavi yöntemlerinin önemi, uygulama süreçleri, hasta bakım yükünün belirlenmesi gibi konular ortaya koyuldu. 
Prof. Dr. Hakan Göker’in başkanlığındaki kongre, yine alanında uzman birçok doktorun sözlü bildiri oturumu ve ödül alan doktorlara takdim edilen plaket töreniyle sona erdirdiler. Fortuna Events ve Maestro tarafından organizasyonu yapılan kongre için konaklama gerçekleştirmiş olan yaklaşık 250 kişilik ekip, Merit Crystal Cove Hotel’in zengin açık büfesi, Akdeniz’in güneşli havası ile kongre beraberinde tatilin de tadını çıkarırken, akşam otel bünyesinde bulunan Scala Bar’da sahne alan sanatçıların eğlenceli repertuarı eşliğindeki canlı müzik ile iki gün boyunca keyifli zaman geçirdiler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474