banner564

Tecavüze uğradığı gerekçesiyle polise şikayette bulundu

28 yaşındaki erkekle birlikte otele giden 26 yaşındaki kadın, tecavüze uğradığı gerekçesiyle polise şikayette bulundu

Tecavüze uğradığı gerekçesiyle polise şikayette bulundu
banner598


Kırgızistan uyruklu ve isminin baş harfleri N.A olan 26 yaşındaki kadının, önceki akşam  Girne’deki bir otelde tecavüze uğradığı iddia edildi. Elde edilen bilgilere göre, 26 yaşındaki N.A polise yaptığı şikayette,  28 yaşındaki A.G ile birlikte otele gittiğini ve burada önce rızası olmadan cinsel saldırıya uğradığını, ardından da ırzına geçildiğini ileri sürdü.  
Polis, N.A’nın şikayeti üzerine A.G’yi göz altına alarak, dün tutuklama talebi ile  Girne’de mahkemeye çıkardı.  Duruşmada,  6 Ağustos’ta  21.00-23.00 saatleri arasında Zeytinlik bölgesindeki  bir otelde A.G’nin N.A’ya tecavüz ettiği belirtildi. Polis, zanlı A.G’nin N.A’ya önce cinsel saldırıda bulunduğunu, ardından tecavüz ettiğini söyledi. N.A’nın şikayeti üzerine zanlının göz altına alındığını anlatan polis, zanlı hakkında cinsel tecavüz ve darp suçlarından soruşturma başlattıklarını açıkladı. 

6 gün tutuklu kalacak
Polis, olayı soruşturduklarını, zanlıdan ifade aldıklarını belirterek, alınacak başka ifadeler ve incelenecek kanıtlar olduğunu söyledi. Polis soruşturma aşamasında zanlının tutuklu kalmasını talep etti. Girne Kaza Mahkemesi, aktarılan olguları değerlendirdikten sonra zanlının 6 gün süreyle soruşturma amaçlı poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474