banner564

Tepeden tırnağa değişim

Güzelyurt’ta vatandaşın sorunlarını dinleyen Siber, üretimden kopan halkın köklü bir kalkınma planıyla desteklenmesi ve geleceğinin yeniden çizilmesi gerektiğini belirtti

Tepeden tırnağa değişim
banner598
Meclis Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, önceki gün Güzelyurt bölgesine bir gezi düzenledi.
Siber, bir halkın varlığını sürdürmesinde en önemli aracın üretim olduğunu, üretimden kopan halkın köklü bir kalkınma planıyla desteklenmesi ve yeni üretim politikalarıyla geleceğin yeniden çizilmesi gerektiğini söyledi.
Siber, “Dünyaya biz varız, buradayız diyeceksek, kendi kendimizi yönetip refah sağlayacaksak önce köylüyü, üreticiyi kalkındırmalı, üretim kaynaklarını harekete geçirmeli, mekanizmalar kurmalıyız” dedi. 
Bunun için tepeden tırnağa herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan ilk olarak Cypfruvex tesislerini ziyaret eden Siber, fabrikalarda çalışanlarla görüştü. 
Siber, ayrıca fabrikalarda çalışan emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutladı ve kadınlara çiçek takdim etti. 
CTP-BG adayı Siber’e gezileri esnasında CTP-BG Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, CTP-BG Güzelyurt milletvekilleri; Mehmet Çağlar, Armağan Candan, Hüseyin Erçal, CTP-BG eski milletvekili Mehmet Civa, Kadın Örgütü Güzelyurt İlçe üyeleri ve partililer eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474