banner564

Teşkilat 53 yaşında

Polis örgütünün kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir dizi ziyaret ve etkinlik başlatıldı

Teşkilat 53 yaşında
banner598
Polis örgütünün kuruluşunun 53. yıl dönümü nedeniyle Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu ve polis yetkilileri, Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.
Atatürk Anıtı’ndaki törenin ardından heyet sırasıyla Dr. Fazıl Küçük’ün anıt mezarıyla, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ın mezarını da ziyaret ederek saygı duruşunda bulundu ve çelenk koydu. 
Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu başkanlığındaki heyet, Polis Günü nedeniyle Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Hüseyin Özgürgün’ü ziyaret etti.
Kabullerde konuşan Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu, polis örgütünün 53. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.
Halkın huzurlu ve güvenli yaşaması için gece-gündüz, resmi tatil demeden 24 saat görev yaptıklarını kaydeden Manavoğlu, hızla değişen dünya koşullarına ve gelişmelere paralel projeler üretip personeli hizmet içi eğitim, kurslara ve seminerlere gönderdiklerini anlattı.
Manavoğlu, daha etkin bir güvenlik için hazırlanan yasaların bir an önce Meclis’ten geçirilmesi konusunda Siber’den yardım da istedi.

Siber ve Özgürgün’den destek sözü
Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber de polis örgütünün 53’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, huzurun ve güvende hissetmenin insanoğlunun en temel ihtiyaçlarından biri olduğunu söyledi. 
Siber, Meclis’in gerekli hassasiyeti göstererek halkın yaşam kalitesinin gerektiği noktada olması için polisin göstereceği gayretlere katkı yapmasının önemli olduğunu söyledi.
İçişleri Bakanı Kutlu Evren’in de hazır bulunduğu kabulde konuşan Başbakan Hüseyin Özgürgün de, polisin 53. kuruluş yıldönümü olduğuna işaret ederek, polise nice 53 yıllar diledi ve tüm polis teşkilatının gününü kutladı.
Başbakan Özgürgün, polisteki eksiklikler ve sıkıntıların giderilmesi konusunda hem hükümeti, hem de kendisinin çok hassas olduklarını belirterek, polisle işbirliğinin sürekli devam ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2017, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474