banner564

Trafik suçu işleyen şahsı rapor eden polise tehditler yağdı

‘Senin evini biliyorum’

Trafik suçu işleyen şahsı rapor eden polise tehditler yağdı
banner598

 Suna ERDEN

Boğaz Polis Karakolu’nda görevli polis memuru trafik suçu işleyen bir şahsa işlem yaptığı için başına gelmeyen kalmadı. Dikmen’de helmentsiz ATV kullanan sürücüye yasal işlem yapan polis memuru ailesi ile tehdit edildi. Söz konusu sürücü, “Senin evini biliyorum. Bu saatten sonra kork benden, bu saatten sonra başına bela olacağım” diyerek polis memurunu tehdit ederken, yaşanan olay üzerine şikâyetçi olan polis memuru bir şok daha yaşadı. 
Hakaretlere, tehditlere maruz kalan polisin şikâyetçi olduğu şahıslara hiçbir işlem yapılamazken, o da çareyi çocuklarını ve eşini annesinin evine göndermekte buldu. Tehdit edilen polis memurunun eşi Serpil Güneş, yaşananları anlattı. Güneş, “Tehdit altındayız. Çocuklarımla annemde kalıyorum. Polis olan eşim şikâyetçi oldu ancak üsleri bir işlem yapmadı” dedi. “Biz bu durumdaysak başkaları ne haldedir” diyen Güneş, “Polis teşkilatı niye var” diye sordu.
Tehdit edilen polis memurunun eşi Serpil Güneş, yaşananları anlattı. 

Çocukları ile annesine gitti…
Güneş, eşinin dün kendisini aradığını, annesine gitmesini söylediği ifade ederek, şunları aktardı: 
 “Eşim dün beni aradı anneme gitmemi söyledi. Ben de çocuklarımı aldım, anneme gittim. Ne olduğunu sordum, sadece tehdit edildiğini söyledi. Kendisini tehdit eden şahsın,  evimizi bildiğini söylediğini, bu yüzden orada kalmamamız gerektiğini söyledi. Şu anda 11 ve 4 yaşındaki çocuklarım ile annemde kalıyorum. 
Şok yaşadım. Eşim polis ve kime gitmemiz gerektiğini bilmiyorum. Üstlerine gitmiş ve hiçbir şey yapmamışlar. Polis eşiyim, ben bunları yaşıyorsam başkalarını düşünemiyorum.
Kim olduklarını bilmiyorum. Bir sorun olduğunu söyledi. Neyle ilgili olduğunu da söylemedi. Şikâyetçi oldu ama işlem yapılmadı. Biz bu durumdaysak başkaları ne haldedir. 
Polis polise yardım etmiyor. Aynı zamanda çalışıyorum. Daha önce eşimin başına geldi, üstüne araba sürdüler ancak ilk kez böyle ciddi bir durum ile karşılaştık. Acaba diğer polisler tehdit ediliyor mu? Ya da üsleri neden tepki vermedi.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473