banner564

‘Trafikte Beni Fark Et’

Lefkoşa’daki yürüyüşe katılan çocuklar, büyüklere önemli meslar verdi

‘Trafikte Beni Fark Et’
banner598
Trafik Kazalarını Önleme Derneği ve Kuzey Kıbrıs Turkcell işbirliği ile “Trafikte Beni Fark Et” yürüyüşü düzenlendi. 
“Trafik Haftası” nedeniyle Lefkoşa’da yer alan yürüyüş, Şehit Tuncer İlkokulu’ndan başlayarak, Kumsal Park’ta tamamlandı.  
Yürüyüşe, Şehit Tuncer Ortaokulu ile Fazıl Plümer Anaokulu öğrenci ve öğretmenlerinin yanı sıra engelliler, projelere destek veren kurum ve kuruluşlar  katıldı.
“Trafikte Beni Fark Et” sloganının öne çıktığı yürüyüşte, çocuklar “trafikte dikkatli ol”, “yaşamayı severim kurallara uyarım”, “emniyet kemeri hayat güvencesidir”, “uyulan her kural bizi hayata bağlar”, “trafikte telefon kullanma”, “el ele verelim trafiği yönlendirelim”, “bazıları hız sever, siz hayatı seçin” gibi farkındalık mesajları verdi.
Trafikte farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen yürüyüşün sonunda öğrenciler “trafik haftasının önemi”  temalı resimler çizerek, trafik konusuna dikkat çekmeyi amaçladı. Yürüyüşe Trafik Kazaları Önleme Derneği Başkanı Mehmet Zeki Avcı liderlik ederken, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, Şehit Tuncer İlkokulu Müdürü Güven Varoğlu, Fazıl Plümer Anaokulu Müdürü Canan Gürkan ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Müdürü Serenay Yalçınkaya da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474