banner564

Trafikte tehlike çanları

Gazimağusa’da bahçe duvarına çarpan araçta 4, Girne çevre yolunda kaza yapan arabada ise 2 gram uyuşturucu madde bulundu, 4 kişi tutuklandı

Trafikte tehlike çanları
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa ve Girne’de önceki gün meydana gelen kazalarda her iki araçtan da uyuşturucu çıkması trafikteki tehlikeyi gözler önüne serdi.
Ülkede halen trafikte narkotest (uyuşturucu testi) yapılmazken,  uyuşturucu kullanan sürücüler meydana gelen kazalarda tesadüfen tespit ediliyor.
Gazimağusa’da yaşanan kazada kullanımındaki araçla bir evin bahçe duvarına çarpan 20 yaşındaki Can Gönen’in aracında 4 gram Bonzai bulunurken, sürücü ile yanında yolcu olarak bulunan Fuat Demirtaş ve Ahmet Celil Yılmazer gözaltına alındı. 
Girne’de çevre yolunda kaza yapan 38 yaşındaki Zafer Özkaracan’ın tasarrufunda da 2 gram uyuşturucu bulunurken, kazaların ardından gözaltına alınan iki sürücü ile yolcular dün Girne ve Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.

Bahçe duvarına çarptı
Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmada Can Gönen’in önceki gün saat 22.00 sıralarında Silahlı Kuvvetler Caddesi üzerinde kullanımında bulunan araç ile trafik kazası yaptığı belirtildi.
Soruşturmayı yapan polis, zanlının yönetimindeki PT 946 plakalı araç ile süratli bir şekilde seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu bir evin bahçe duvarına çarptığını açıkladı.
Polis, sürücü ile araçtaki yolcular Fuat Demirtaş ve Ahmet Celil Yılmazer’in hareketlerinden şüphelenildiğini ifade ederek, arama yapıldığını söyledi.
Yapılan aramada araçta 4 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu kaydeden polis, araç sürücüsü Can Gönen ile araçta yolcu olarak bulunan Fuat Demirtaş ve Ahmet Celil Yılmazer’i gözaltına alındığını söyledi.
Polis, gözaltına alınan üç zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını belirterek, 2 gün süreyle tutukluluk talep etti.
Mahkeme talebi kabul etti.

Uyuşturucudan kurtulmaya çalıştı
Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Zafer Özkaracan'ın da önceki gün öğle saatlerinde Karaoğlanoğlu bölgesindeki Karmi Çemberi’nde kaza yaptığı belirtildi. 
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis, zanlının kazanın ardından aracın içinde bulundurduğu 2 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddeyi attığı esnada fark edildiğini ifade etti. 
Polis, atılan uyuşturucu maddenin bulunarak emare alındığını ve zanlının da suçüstü hali gereği tutuklandığını söyleyerek, konuyla ilgili herhangi bir izahatta bulunmadığını belirtti. 
Soruşturulması gereken şahıslar olduğunu kaydeden polis, zanlının poliste 2 gün tutuklu kalması talebinde bulundu. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

HEP YAZIYORUZ YA,

ALKOL,UYUŞTURUCU,ZİNA KUMAR VE CEP TELEFONU KULLANIMI.==== TRAFİK CANAVARLARI

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473