banner564

Tuhaf bir aşk hikayesi

14 yaşındaki yeğeni ile cinsel münasebette bulunmakla suçlanan 17 yaşındaki gencin ailesi, “Onlar birbirini seviyor, evlenecekler” dedi

Tuhaf bir aşk hikayesi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün 14 yaşındaki yeğenini ailesinin rızası olmaksızın alıkoyduğu ve ardından cinsel minasebette bulunduğu iddia edilen 17 yaşındaki F.M isimli genç, kızın ailesinin şikayeti üzerinde polis tarafından mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Zanlı ve müştekinin yaşlarının 18’den küçük olması nedeni ile Yargıç Hazal Hacımulla oturumun kapalı yapılması yönünde emir verdi. 
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, 14 yaşındaki yeğeni A.M isimli kızı önceki akşam  ailesinin rızası olmaksızın alıkoyan F.M isimli genç, ailenin şikayeti üzerine gözaltına alındı. Mahkeme huzuruna “16 yaşından küçük çocuğu ailesinden izinsiz alı koymak ve cinsel münasebette bulunmak suçları ile çıkarılan genç hakkında soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk emri temin edildiği öğrenildi.

Aile, biz evlendirmeye hazırız
Mahkeme koridorlarında Diyalog muhabirine konuşan zanlı F.M’nin ailesi, konu kızın yakın akrabaları olduğunu ve oğulları ile birbirilerini uzun zamandan beri sevdiklerini, kendilerinin oğullarını evlendiremeye hazır olduğunu ancak kızın ailesinin istemediğini anlatarak, “önceki akşam yine istedik vermediler, bu çocuklar bir birini seviyor, anlayış göstersinler” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474