banner564

Tüm apartman kabus yaşadı

Gece yaktığı mumu söndürmeden uykuya dalan Hacı Ahmet Çolak, sabah gözünü açtığında odayı saran alevleri görünce dünyası karardı

Tüm apartman  kabus yaşadı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Larnaka yolu üzerinde bulunan Holiday Apartmanı’nın ikinci katında bir dairede dün sabah 07.15 te çıkan yangın bölgede korkulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Hacı Ahmet Çolak’ a ait 102 numaralı dairede çıkan yangının dumanı diğer daireleri de etkiledi. Yoğun duman sonucunda yangının çıktığı dairede kalan Hacı Ahmet Çolak,  203 numaralı dairede kalan Neslihan Sapmaz, 202 numaralı dairede kalan Aycan Artar ile 2 yaşındaki oğlu Ümit ve 4 yaşındaki Baran Artar ve 205 numaralı dairede kalan Bahar Betticket Yalçın zehirlenerek Gazimağusa Devlet Hastahanesine kaldırıldı.

 

Faciayı itfaiye önledi

Hacı Ahmet Çolak gece yaktığı mumu söndürmeden uykuya daldı ve sabah alevler içerisinde uyandı.  yangın sonucundaki yoğun duman diğer dairelere de yayıldı. Hemen İtfaiyeye haber veren mahalle sakinleri, merdiven ile dairenin üst katına çıkarak dumandan etkilenen yaralıları aşağı indirdi. İtfaiye Ekiplerinin de kısa sürede olay yerine gelip yangına müdahale etmesi ile yangın faciaya dönüşmeden söndürüldü. Büyük miktarda maddi hasar oluşan yangın ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 03:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473