banner564

Türkiye’de daha ucuz!

Ercan’da 40 gram eroinle yakalanan ve 45 yıldır kullanıcı olduğunu söyleyen Cemal Mişon, uyuşturucuyu neden yurtdışından getirdiğini de söyledi

Türkiye’de daha ucuz!
banner598

Ercan Havaalanı’nda üzerinde ve valizinde arama yapılan Cemal Mişon’un isimli yolcunun tasarrufunda 60 gram eroin türü uyuşturucu bulundu. Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri, aldığı bir ihbarı değerlendirmesi üzerine yapılan aramada yakalanan; uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçundan hakkında soruşturma başlatılan Mişon dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Tutuklama duruşmasında önceki gün Ercan Havalimanı’nda KKTC’ye giriş yapan zanlının üzerinde yapılan aramada 40 gram eroin türü uyuşturucu madde ele geçirildiği açıklandı. Polis, gözaltına alınan zanlı hakkında uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçundan soruşturma başlatıldığını, alınacak ifadeler olduğunu belirterek 3 gün tutukluluk talep etti.

“Gittiğim zaman alıp geliyorum”

Mahkemede söz hakkı verilen zanlı ise 45 yıldır uyuşturucu madde kullandığını öne sürerek, “Türkiye’de uyuşturucu daha ucuz. Oraya gittiğim zaman alıp buraya getiriyorum. Ben hücrede tutuklu kalmak istemiyorum. Beni Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırsınlar” dedi. Aktarılan bilgileri değerlendiren mahkeme, zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasına, hücreye konulmadan önce doktor kontrolünden geçirilmesine, doktorun karar vermesi durumunda tutukluluk süresince hastanede kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2014, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473