banner564

Üç kişi yaralandı

Lefkoşa’da iki araç çarpıştı; biri takla attı, diğeri duvara çarptı

Üç kişi yaralandı
banner598

 Onur ULAĞ

Lefkoşa’da dün akşam meydana trafik kazasında iki araç çarpıştı, biri takla attı, diğeri duvara çarptı. Kaza sonucu Khaled Haqouq, Anastasia Platonova ve Sidal Deniz yaralandı. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Sidal Deniz gözetim altına alınırken, Khaled Haqouq ile Anastasia Platonova tedavilerinin ardından taburcu edildi. 
Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, kaza dün saat 21.15’de Osman Örek Caddesi’nde meydana geldi. 
Berivan Aşan, yönetimindeki KZ 305 plakalı araç ile Metehan çemberine doğru sağ şerit içerisinde seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu, o esnada sol şerit içerisinde aynı istikamete doğru seyreden Khaled Haqouq yönetimindeki FA 825 plakalı araca çarptı. 
Çarpmanın etkisiyle FA 825 plakalı araç, yolun solunda bulunan beton duvara çarparak dururken, 
KZ 305 plakalı araç ise önce yolun solunda bulunan beton duvara, ardından kontrolsüzce savrularak orta refüjde bulunan çelik bariyerlere çarparak takla attı. 
Kaza sonucu yaralanan FA 825 plakalı araç sürücüsü Khaled Haqouq ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Anastasia Platonova hastaneye kaldırılarak yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Kazada yaralanan KZ 305 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Sidal Deniz kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473