banner564

Ülke yangın yeri

Yaeşilyurt’u ziyaret eden İzcan, koalisyon hükümetini, halk düşmanı politika izlemekle suçladı

Ülke yangın yeri
banner598

UBP hükümetini aratmadığını savunarak, hükümeti, “halk düşmanı politikalar ile ülkeyi yangın yerine çevirmekle” suçladı.

BKP’den yapılan açıklamaya göre, İzzet İzcan ve BKP Güzelyurt İlçe Örgütü yetkilileri, Yeşilyurt’u ziyaret etti.

 

UBP ve CTP siyam ikizi...

İzcan ziyarette yaptığı konuşmada, “Hükümete geldikleri günden beri halkı ekonomik olarak rahatlatacak hiçbir şey yapmadılar. Astronomik zam ve vergileri otomatiğe bağladılar. Revize edeceklerine dair söz verdikleri dayatma ekonomik paketi aynen uygulamaya devam ediyorlar. UBP’nin yolsuzluklarını yargıya taşıyacağız dediler, tam tersine üstünü örttüler. UBP ve CTP’nin birbirlerini eleştirmelerine bakmayın. Bunlar siyam ikizidir” ifadelerine yer verdi.

İzzet İzcan, hükümetin yanlış ekonomi politikaları nedeniyle ekonomik yıkımın sürdüğünü, hayat pahalılığının arttığını, maaşların eridiğini ve alım gücü yok edilen halkın önemli bir bölümünün temel gıda maddelerini satın almakta zorlandığını söyledi.

 

“Kamulaştırma adı altında gasp”

Yeşilyurtlu ve Güzelyurt bölgesindeki birçok insanın arazilerini yeni yol yapımı için kamulaştırıldığını, bunun bedelinin ödenmediğini iddia eden İzcan, “Bu kamulaştırma adı altında gasptır” dedi.

Hükümete çağrıda bulunan İzcan, arazi ve bahçeleri kamulaştırılan vatandaşların alacaklarının bir an önce ödenmesini istedi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 06:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473