banner564

Ülkede yasal  bağları yok

İşten çıkarılınca kaldıkları işyerine ait lojmandaki eşyaları satmakla suçlanan Kadir Aras ile Pınar Yıldız’ın son durağı cezaevi oldu

Ülkede yasal  bağları yok
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de çalıştıkları restorandan işten çıkarılınca kaldıkları işyerine ait lojmandaki eşyaları satmakla suçlanan Kadir Aras ile Pınar Yıldız hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılar dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yürüten polis, zanlıların 20 Şubat 2019 tarihinde Girne’de, kalmakta oldukları iş yerine ait lojmanda bulunan buzdolabı, çamaşır makinesi, bir adet çift kişilik yatak, televizyon, bir adet masa ve dört adet sandalyeyi çalıp başka bir iş yerine 900 TL karşılığında sattıklarını söyledi.
Polis, zanlıların aynı gün Ercan Havaalanı’ndan çıkış yaparken tespit edilip yakalandıklarını aktardı. Polis, zanlıların ifadelerinde işten çıkarıldıklarını ve maaş alamadıkları için eşyaları sattıklarını söyledi. Yapılan soruşturmada işverenin iki zanlının maaşını verdiğinin ortaya çıktığını belirten polis, bu konuda sorgulanan zanlıların eşyalar satıldıktan sonra maaşlarının ödendiğini söylediklerini aktardı. 
Zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, şu an itibari ile ülkede yasal bağları bulunmadığını belirterek, teminat talep etti.
Mahkeme, zanlıların tutuklu yargılanmasına ve bir ayı aşmayacak şekilde cezaevine gönderilmelerine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473