banner564

Urhan tutuklu yargılanacak

Balkondan düşerek hayata kaybeden eşi Nilgün Urhan’ın ölümü ile ilgili tutuklanan Serdar Urhan hakkındaki polis soruşturması tamamlandı.

Urhan tutuklu yargılanacak
banner598
8 Ağustos tarihinden beridir soruşturma amaçlı poliste tutulan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada 7 Ağustos saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda eşinin mesajlaştığını düşünen zanlının sinirlendiği, telefonu duvara atarak kırdığı, eşi Nilgün Urhan’ı ciddi şekilde darp ettiği belirtildi. Polis, Nilgün Urhan’ın balkona çıktığını, kapıyı kapattığı ancak zanlının tahta sandalyeyi yemek masasına vurup kırdıktan sonra kalan kısmı ile balkon kapısının camını kırdığı belirtildi. Soruşturmayı yürüten polis, Nilgün Urhan’ın bu esnada düşerek ağır yaralandığını ve sonrasında yaşamını yitirdiğini belirterek, zanlı hakkında, “adam öldürme, ağır yaralama ve ciddi darp” suçlarından soruşturma yapıldığını söyledi. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek davalarında hazır olması için tutuklu yargılanmasını ve bu amaçla 3 ay süre ile cezaevine gönderilmesini talep etti.
Polisin ardından söz alan zanlı avukatı, müvekkilinin adam öldürme suçunu işlemediğini, Nilgün Urhan’ın düşmesinde fiziki bir müdahalesi olmadığını öne sürerek tutuksuz yargılanmasını talep etti ve sanığa kefil olması muhtemel iki kişiyi mahkemeye dinletti.  Mahkeme aktarılan olguları değerlendirerek zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak için 20 gün süre ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473