banner564

Van Minh pişman

Yılbaşı kutlaması sırasında birbirlerine karşı makaslı taarruza geçen 2 Vietnamlı’dan biri taburcu oldu, diğeri hala hastanede

Van Minh pişman
banner598
Çiğdem AYDIN
 Yılbaşı kutlamasını 27 Ocak’ta Haspolat’ta yapan ve alkol sonrasında kavgaya tutuşarak ve birbirlerini makas ile yaralayan Vietnam uyruklu zanlılardan Nguyen Van Minh önceki gün tedavi gördüğü Lefkoşa Devlet Hastanesi’nden taburcu edildi. 
   Hakkında adam öldürmeye teşebbüs suçundan soruşturma başlatılan zanlı Minh dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
   Duruşmada aktarılan bilgilere göre, zanlıların kaldıkları işçi lojmanında yılbaşı kutlaması yaptıkları, zanlının arkadaşı P.V.T. ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştıkları ve bu esnada her ikisinin de birbirini makas ile yaraladıkları ortaya çıktı. Olayda zanlı karnından yaralanırken, arkadaşı ile başından ağır bir şekilde yaralandı.
   27 Ocak gecesi yaşanan olay sonrası her iki yaralı da Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, önceki gün taburcu edilen zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk emri alındı. Zanlı Minh’in, yaşananlardan dolayı pişmanlık duyduğu belirtildi.
     Başından ağır yaralanan P.V.T.’nin ise beyin ameliyatı geçirdiği, tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2017, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474