banner564

Vefasızlık örneği

Tarihi İnönü Meydanı’nda, Kıbrıs Türk Halkının Varoluş Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün büstü ve etrafındaki pis görüntü yürekleri sızlatıyor

Vefasızlık örneği
banner598
Pelin YÜKSELAY

Tarihi İnönü Meydanı’nda, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük’e ait büst ve etrafındaki kötü görüntü, görenlerin yüreklerini sızlatıyor. Büst ve etrafının durumu hakkında sık sık yapılan haberlere rağmen yetkililerin ve belediyenin duyarsızlığı yüzünden bir türlü önlem alınmıyor. 
Diyalog’u arayan duyarlı bir vatandaş, “Toplum liderimizin büstü kuş pisliğinden görünmez hale geldi. Etrafındaki pislik ise cabası. Hergün yüzlerce turist bu büstün önünden gelip geçiyor. Bazıları büstün kime ait olduğunu soruyor, Toplum Liderimize ait demeye utanıyoruz. Çünkü bu toplumu yönetenler liderinin büstünü ve etrafını temizlemeden aciz hale geldi” dedi.

Harmancı’ya mesaj…
Özellikle Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’ya sitem eden vatandaş, “Büyük umutlarla seçtiğimiz Mehmet Harmancı da bu işe el atmadı. Belediyeyi kaç kez aradık ilgilenen olmadı. Belediye başkanı İnönü Meydanı’na gönderdiği ceza yazan zabıtaların yerine haftada hiç olmazsa iki defa bir temizlikçi göndererek toplum liderimizin büstünü temizletsin. Bunu yaparsa şu mübarek Ramazan’da aldığı dua ona yeter” sözleriyle mesaj gönderdi.

Fotoğraflar: Abdullah SUİÇMEZ



Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474