banner564

Vurdu gitti

Sabah 04.00’te evin bahçe duvarına çarpan sürücü, kırılan plakasını almadan olay yerini terk etti

Vurdu gitti
banner598

 Ömer KADİROĞLU

   Göçmenköy’de dün sabah 04.00 sıralarında Göçmenköy’de Ayşe Denizgezen’in ikametgâhının bahçe duvarına çarpan ve yıkılmasına neden olan sürücü olay yerini terk etti.
   Kazanın gürültüsüyle uyanan ev halkı dışarıya çıktığı zaman, bahçe duvarının yıkıldığını gördü ve durumu derhal polise haber verdi.
   Diyalog’a konuşan ev sahibi Ayşe Denizgezen, aracın plakasının olay yerinde düştüğünü ve kime ait olduğunun polis ekipleri tarafından araştırıldığını söyledi. Denizgezen şunları anlattı:
   “Bu sorunu sürekli olarak yaşıyorum. Bu yolda yapılan aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeni ile burada bu sorunu yaşıyorum. Daha önce bahçe duvarının başka bölümü aynı şekilde bir kaza sonucu yıkıldı. Akşam burada yaşanan bu olayda kaçan araç sürücüsü geride aracının plakasını bıraktı. Çarpmanın etkisi ile düşen plaka olay yerinde kaldı ve ben plakayı polise verdim. Polis konu ile ilgili araştırma başlattı. Bu kazayı yapan kişi her kimse büyük bir gürültü ile uyanmamıza neden oldu ve ardına bakmadan çekti gitti. Burada bir insana da zarar vermiş birini canından etmiş olabilirdi. O zaman da mı çekip gidecekti? Eğer burada ağaç ve elektrik direği olmasaydı eve girip uyuduğumuz yatağımızda bizi öldürecekti. Bu konuda yapılan soruşturmanın tamamlanıp bu suçu işleyenin cezalandırılmasını istiyorum.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473