banner564

Vurdular, kırdılar

Diskoda kız meselesi yüzünden çıkan kavgada ikisi kadın 11 kişi birbirine girdi

Vurdular, kırdılar
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, “Lions Garden” isimli diskoda, dün sabah saatlerinde, ikisi kadın 11 kişi kız meselesi yüzünden bir birine girdi. Alkol tesiri altında bulunan gençlerin kavgaya tutuşması sonrasında bir kişinin köprücük kemiği 2 kişinin ise dişleri kırıldı.
   İhbar üzerine 11 zanlıyı gözaltına alan polis dün nöbetçi mahkemenin huzuruna çıkardı ve aleyhlerinde 3 gün tutukluluk emri aldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran polis memuru Arif Toroslu, dün sabah 03:00 sıralarında, Gazimağusa’da faaliyet gösteren “Lions Garden” isimli işletmede, zanlılardan Mehmet Dedeoğlu’nun kız arkadaşına laf atıldığı gerekçesi ile zanlı 1 Mustafa Bayır, Zanlı 2 Mustafa Bayır, Zanlı 3 Onur Bayırlı ve zanlı 4 Leyla Ulun’un bir taraf, zanlı 5 Mehmet Dedeoğlu, zanlı 6 Cebrail Açıkgöz, Zanlı 7 Perihan Koruk, Zanlı 8 Osman Kiper, Zanlı 9 Arda Akkoyun, Zanlı 10 Oktay Çil ve Zanlı 11 Umut Akdeniz’in diğer taraf olmak üzere bir birilerine elleri ve ayakları ile vurmak sureti ile kavga ettiklerini söyledi.
Mehmet’in köprücük kemiği kırıldı
   Kavga sonucu zanlı 5 Mehmet Dedeoğlu’nun sağ köprücük kemiğinin kırıldığını, zanlı 1 Mustafa Bayır ve Zanlı 2 Mustafa Bayır’ın ise dişlerinin kırıldığını aktaran Toroslu, güvenlik kamerası görüntülerinin inceleneceğini belirterek, mahkemeden süre talep etti.
   Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473