banner564

Yalnız olmaz

Ahmet Benli ve beraberindeki heyeti kabul eden Özgürgün, “Su yönetiminde belediyelerin yanı sıra devletin de çok önemli rol üstlenmesi gerekir” dedi

Yalnız olmaz
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, hazırladıkları su yönetimi projesi konusunda bilgi vermek üzere ziyaretine gelen Ahmet Benli başkanlığındaki Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği heyetini kabul etti.
“Asrın Projesi için Anavatan Türkiye’ye teşekkür borcumuz var” diyen Özgürgün, görüşmede yaptığı konuşmada, çalışmaya emek veren herkesi de kutladı.
Hazırlanan projenin çok detaylı olduğunu ve Kıbrıs Türk halkının bu olaya sahip çıkması gerektiğine dikkat çeken Özgürgün, “Biz belediyelerimizin olayın merkezinde yer alması gerektiğini zaten biliyoruz, düşünüyoruz ancak su yönetiminin de çok profesyonelce yönetilmesi gereken ve hatta bunun sanayisinin de oluşabileceği bir ortamın yaratılması anlamında devletin de çok önemli rol üstlenmesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.
Özgürgün, belediyelerin başlattığı ciddi çalışmayı devlet kurumlarının da güçlendirip destekleyerek halkla birlikte projeyi ileriye götürmek ve Türkiye’den gelecek suyun verimli şeklide kullanılması için gerekenin yapılmasını temenni etti.
Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Benli ise, Belediyeler Birliği’nin suyun yönetilmesiyle ilgili ürettiği karar sonucunda su yönetimi ile ilgili proje hazırladıklarını kaydetti.
Hazırlanan projeyi ilk önce belediye başkanları ile daha sonra da toplum ve devlet ile paylaştıklarını dile getiren Benli, gerçekleştirdikleri ziyaretin amacının da hazırlanan projeyi takdim etmek olduğunu belirtti.
Benli, proje detaylarını hazırlanan sunumla anlatarak, hazırladıkları kitapçığı da UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’e takdim etti

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474