banner564

“Yanlışlara müdahale edin”

Nazım Çavuşoğlu, UBP Parti Meclisi’ne çağrıda bulundu

“Yanlışlara müdahale edin”
banner598
Ulusal Birlik Partisi’nde (UBP) Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan İskele Milletvekili Nazım Çavuşoğlu, UBP Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi’ne; “genel başkanın bölgelere eşit davranması için müdahale etmesi gerektiği” çağrısında bulundu.
Çavuşoğlu yazılı açıklamasında, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün tarafından İskele bölgesine karşı ötekileştirilme ve ayrıştırma yapılmaya çalışıldığını savundu.

Genel başkanın her bölgede eşitlik sağlaması gerektiğini ifade eden Çavuşoğlu, MYK ve Parti Meclisi’nin, genel başkanın yanlış yapması halinde buna müdahale etmesi gerektiğini belirtti.
Çavuşoğlu, parti üye listelerinin bölgelere henüz ulaşmadığını kaydederek, üyelik sisteminde “ayak oyunu” yapılacağını ve bunu bildiklerini için MYK’dan atıldığını savundu. Özgürgün’ün yasa ve tüzüğün üzerinde davrandığını öne süren ve Özgürgün’ün “ben yaparım” havasında olduğunu savunan Çavuşoğlu, İskele’de üyeliklerin adaletli yapılmadığını, eşitliğin sağlanmadığını ve haksızlık yapıldığını iddia etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474