banner564

Yapanı bulsunlar

Lefkoşa’nın Derviş Paşa Konağı civarrında ikamet eden İclal Kancalı isimli üç çocuk sahibi kadın, evinin hemen bitişiğinde bulunan atölyede, iki ay ara ile iki yangının meydana geldiğini belirterek, bu durumun korku yarattığını söyledi.

 Yapanı bulsunlar
banner598
Onur ULAĞ

Yaşadığı evin çok kötü durumda olduğunu ve belediyenin tamirata başladığını söyleyen İclal Kancalı, tam da bu sırada yangın çıkmasının kendilerini zor durumda bıraktığını söyledi.
   İlk yangının iki ay kadar önce çıktığını belirten İclal Kancalı “bunu birileri bilerek yapıyor. Polisin durumu aydınlatmasını bekliyorum”dedi.
   İclal Kancalı, yaşadıklarını şöyle anlattı: 
   “Yandaki atölyede bir buçuk ay önce yangın çıktı. Biz, yan tarafta oturuyoruz. Lefkoşa Belediyesi, evimin tamiri için yardımcı olmaya başlar başlamaz yangınlar da başladı. Bugün  yine yangın çıktı. 
Yangınlardan dolayı korku içinde yaşamaktatız 
   Yangından bizi komşular haberdar ettiler ve evimizden zor dışarıya çıktık. Burası atölye ama sahibi başında durmuyor. Yangınları çıkartan kim ise, hem benim hem çocuklarımın hayatını tehlikeye atıyorlar. Yangından sonra polis geldi, soruşturma başlattı, yeterli delil bulamadıklarını söylediler. Bu yangın gece uykudayken çıksa, ne yapacağız? Veya evimize zarar verirse, kış kıyamette nereye gideceğiz. Bize kim yatacak yer verecek? Bu konuda çok mağduruz ve şikâyetçiyiz. Yetkililerin bizimle ilgilenmesini istiyorum. Üç tane çocuğumla birlikte yaşamaktayım. Meydana gelen yangınlardan dolayı korku içinde yaşamaktatız. Burası atölye olarak görünüyor. İçinde biri yaşamaz diyorlar ama sürekli yangın çıkıyor. Birileri burayı kasten mi yakıyor?” 

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2015, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473