banner564

Yargılanma ileride

Gülbahar Ulutan’ı öldüren Fatih Çıkrıkçı’ya gizlenmesi için yardım eden iki şahıs 5’er bn TL teminatla serbest kaldı

Yargılanma ileride
banner598

 Gönyeli’de meydana gelen Gülbahar Ulutekin cinayetini işleyen Fatih Çıkrıkçı’yı olay gününden sonra sakladıkları gerekcesi ile tutuklanan zanlılar Murat Sazak ve İsmail Kiliç dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Cinayetten sonra Çıkrıkçı’yı çiftlik evinde saklayan zanlılar, “Polisi arayacaktık ama tereddüt ettik”dedi.

Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, Murat Sazak ve İsmail Kiliç’in, Fatih Çıkrıkçı’yı cinayet işlediğini bildikleri halde Alayköy’deki çiftlik evinde sakladıklarını belirtti. Zanlıların önceki gün tutuklandığını, ifadelerinde suçlarını kabul ettiklerini söyleyen polis, iki zanlının teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkemede söz alan zanlı Murat Sazak, “Bizde korku vardı. Polisi arayıp, aramamakta tereddüt içindeyken yakalandı” dedi. İsmail Kiliç, ifade vermek istediğini söyledi.  
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme, zanlılar Murat Sazak ve İsmail Kiliç’in 5’er TL nakdi teminat yatırmaları, ikişer kefilin 100 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz yargılanmalarına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473