banner564

Yasalar böyle

Girne’de bir eğlence mekânında tartıştığı Burak Uzunhan’ı takip edip tenha bir yerde bıçaklayan Abdullah Dura 3 bin 500 TL ödeyip serbest kaldı

Yasalar böyle
banner598

Suna ERDEN
Girne’de bir eğlence mekânında kız meselesi yüzünden kavga ettiği Burak Uzunhan’ı takip edip tenha bir yerde sıkıştırdıktan sonra bıçaklayan Abdullah Dura hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı 3 gün süren tutukluluğun ardından dün teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis memuru Ömer Yavuz, zanlının Girne’de meydana gelen yaralama suçundan dolayı tutuklandığını söyledi.
Yavuz, 14 Ekim 2019 tarihinde, saat 00.30 sıralarında Girne’de, Canbulat Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın teras katında, zanlının 160 promil alkollü içki tesiri altında bulunduğu bir sırada tartıştığı Burak Uzunhan’ı tasarrufunda bulunan 20 santim uzunluğundaki bıçak ile kolundan yaraladığını belirtti.
Polis, zanlının Uzunhan’ın koluna bir kez bıçak sokup çıkardıktan sonra olay yerinden kaçtığını ifade etti. 

Tutuksuz yargılanacak
Zanlının aynı gün Girne’de tespit edilerek tutuklandığını kaydeden Yavuz, bıçağın üstüne bulunarak emare alındığını söyledi.
Ömer Yavuz, zanlının 3 gündür tutuklu olduğunu, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat talep etti.
Mahkeme iki kefilin 50’şer bin TL kefalet senedi imzalaması ve zanlının 3 bin 500 TL nakit teminat yatırması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473