banner564

Yeter be!

Türk-Sen zamları reddettiğini açıkladı

Yeter be!
banner598
 Türk-Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı, “ülkeyi yönettiğini zanneden yeni hükümetin” de, eski UBP Hükümeti’ni aratmayacak şekilde işin en kolay olanını yaparak elektiriğe ardından da akaryakıt ve tüp gaza yaptığı zamla “zam şampiyonu” olduğunu savundu.
Bıçaklı, "Yeter Be" başlıklı yazılı açıklamasında, hükümetin yine elini dürüst vatandaşın cebine atarak halkın azalan alım gücünü bir o kadar daha azalttığını ifade etti.
“Halkını hiç düşünmeden acımasızca bu zamları yapan hükümeti şiddetle kınayan" Bıçaklı, ivedi olarak bu zam kararlarının iptal edilmesini talep ederek, “Aksi taktirde önümüzdeki günlerde çalışma barışı bozulur bunun sorumlusu da hükümet olur.” Celtabet dedi.

Hür-İş: Zamlar geri alınsı

Hür-İş, yapılan zamlar karşısında halkın dayanma gücünün kalmadığını belirterek, son yapılan zamların geri alınmasını istedi.
Hür-İŞ Genel Başkanı Yakup Ö. Latifoğlu, seçim meydanlarında hayatı ucuzlatacağını söyleyip hükümet olan CTP ve DP’nin koltuklara oturdukları günden itibaren zam üstüne zam yaparak dar ve orta gelirli vatandaşla emeklileri daha da fakirleştirdiğini savundu.
Akaryakıt zamlarının geçmişte her ay yapılırken şimdi üç günde bir yapılır olduğunu belirten Latifoğlu, akaryakıt yanında elektriğe yapılan zamla birlikte tüp gaza yapılan zammın da, otomatiğe bağlanmış gibi artırıldığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2013, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474