banner564

Yine tutuklandılar

Daha önce hırsızlık suçlarından yakalanan Cem Doğu İle Gürel Erecer, arabalarındaki hurdalar konusunda polisi ikna edemedi

Yine tutuklandılar
banner598

Cem Doğu İle Gürel Erecer’in, daha önce hırsızlık suçlarından tutuklanması başlarına yine iş açtı. Araçlarında hurda bulununan zanlılar bu sefer de izinsiz hurda toplama suçlamasıyla gözaltına alındı. Zanlılar dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Tutuklama talep eden polis, hurdaların çalıntı olabilme ihtimalini araştırdıklarını söyledi. Mahkemede söz hakkı alan zanlılar ise neyi nerden aldıklarını ıspatlayabileceklerini öne sürdü.

 

Eritilmiş bakır da var

Tutuklama duruşmasında 17 Ocak saat 19.00 sıralarında Haspolat – Taşkent anayolunda zanlıların bulunduğu Oleybet araçta arama yapıldığı ve aramada araçlara ait hurda parçaları bulunduğu açıklandı. Polis, bulunan iki adet şarj dinamosu, bir adet hidrofor, 6 adet su motoru ve iki torba eritilmiş bakırın nerden alındığını araştıracaklarını açıkladı. Bölgede hurda hırsızlıkları meydana geldiğini, bulunan hurdaların parçaları çalınan araçlara ait olup olmadığını araştıracaklarını kaydeden polis, zanlılar hakkında soruşturma başlattıklarını ifade etti. Polis, alınacak ifadeler olduğunu belirterek zanlıların üç gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

 

“Hırsızlık yapmadık”

Lefkoşa Kaza Mahkemesi haklarında soruşturma başlatılan zanlıların 2 gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verdi. Bu arada mahkemede söz hakkı alan zanlılar, hırsızlık yapmadıklarını, parçaları nerde ve nasıl aldıklarını ispatlayabileceklerini iddia etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2014, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474