banner564

Yoğun ilgi  bekleniyor

10 Haziran’a kadar sürecek fuarda, KKTC’den 108, Türkiye’den 28 firma ürünlerini sergiliyor, cazip kampanyalar düzenliyor

Yoğun ilgi  bekleniyor
banner598

 Melin DOBRAN

Başkent Lefkoşa’daki Atatürk Kültür Parkı ve Fuar Alanı’nda bu yıl 42’ncisi düzenlenen KKTC Uluslararası Fuar’ına 136 firma katıldı. Fuara, Kıbrıs’tan ve Türkiye’den firmalar dâhil oldu. Vatandaşın da yoğun ilgi gösterdiği fuarda, ürünler hakkında firma yetkilileri tarafından bilgi alındı. resmi açılışın olmadığı fuarda, Başbakan Tufan Erhürman, Dışişleri Bakanı Özdil Nami, Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Cemal Özyiğit stantları gezerek bilgi aldı.
Fuara, KKTC’den 54 sanayici-imalatçı, 50 ithalatçı ve 4’ü tanıtım amacıyla olmak üzere toplam 108 firma ve kuruluş, Türkiye’den de 28 firma katıldı. 
Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’na bağlı Sanayi Dairesi’nin organizasyonuyla 
düzenlenen KKTC Uluslararası Fuarı, 10 Haziran’a kadar sürecek. Fuar, pazar - perşembe arasındaki günlerde 19.00 - 23.00, cuma ve cumartesi günleri ise 19.00 - 24.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Diyalog’a konuşan firma yetkilileri, fuar için cazip kampanyalar hazırladıklarını, uygun fiyat seçeneklerinden tüm halkın faydalanması gerektiğini söyledi.

Firma yetkilileri ne dedi..??

Ali Çırakoğlu (Özel Güvenlik Sistemleri Ltd.): 
Fuarda özel güvenlik sistemlerini tanıtıyoruz. Geçtiğimiz yıl da fuara katıldık. Halkımızın ilgisinden memnunuz. Profesyonel idari kadromuz, uluslararası geçerliliği olan kalite belgelerimiz, iş güvenliği sertifikamız, 24 saat teknik ve destek ekibimiz, kaliteli ve hesaplı ürünlerimiz, 400’ü aşkın personelimiz ile sektörde lider konumdayız. 

Gamze Yıldız (Sultan ve Ali Rıza Efendi Kahvesi):
42. uluslararası fuarımıza yine her sene olduğu gibi bu sene de Sultan Kahvesi ve Ali Rıza Efendi kahvesi olarak katıldık. Halkımıza kahve ikramında bulunuyoruz. Tüm halkımızı bu güzel ve lezzetli kahvemizi içmeye davet ediyoruz.

Ercan Akıncı (Bafra Gıda):
Ben Bafra Gıda direktörlerindenim. Bu yıl fuara katılmamızın 5. Yılıdır. Yine yoğun ilgi var. Ağırlıklı olarak yerli ürünler ve yeni çeşitlerimizi sunduk. Katılımcıları bekliyoruz. Bu yıl kuru sele zeytin yaptık. Yaklaşık 20-22 çeşit, 7-8 çeşidi yerlidir. Daha fazla ilgi bekleyeceğiz. Yerli ürünler, tüm seçkin marketlerde de bulunuyor.

Nejmi Sıddık (Kumsal Emlak):
Ben Kumsal Emlak Direktörü Nejmi Sıddık. Fuara katılmamızın nedeni, şirketimizi tanıtmaktır. Sektörde yapılan evleri ve teslimleri, burada müşteriye gösteriyoruz. Standımızı ziyaret edenler oluyor. Halkımız fuara ve şirketimizin yaptığı işlere ilgi gösteriyor.

Özgür Çınar (Suitex Ltd.):
Biz Suitex Limited’i temsilen fuarda yer alıyoruz.  Beyaz eşya ve elektronik sektöründeyiz. Aynı zamanda Samsung markasını da temsil etmekteyiz. Televizyon, klima ve beyaz eşya gibi ürünlerimizi tanıtmak için fuara katıldık. Halkımızın ilgisi yoğun, ürünlerle de ilgilenen oluyor. Herkesi ürünleri görmesi için standımıza davet ediyoruz.

Hasan Onalt (Kale Boya):
Ben Kale Boya’nın direktörüyüm. Bu fuar, 42. Kezdir devam ediyor. Her yıl da katılmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 20 yıldan beridir faaliyetteyiz. Zaman içinde yeni ürünler üretmekteyiz ve bu ürünleri fuarda tanıtıyoruz. Ürettiğimiz ürün yetiştirdiğimiz çocuklar gibidir. Fuarda tanıtırken her yıl bunun hazzını almaktayız.

Onur Dağyaran (Dağyaran Otomotiv):
Biz yedek parça sektöründeyiz. Halka en iyi yedek parça teminatını yapmak, en iyi kaliteyi halka sunmak için fuarda ürünlerimizin tanıtımını yapıyoruz. Amacımız fuara katılarak, ulaşamadığımız tüm Kuzey Kıbrıs halkına ulaşıp, ürünlerimizi en iyi şekilde tanıtmaktır. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473