banner564

Yoğun ilgi var

Kar yağışı sonrası beyaza bürünen Trodos’a iki toplumlu gezi düzenlenecek

Yoğun ilgi var
banner598

Soğuk hava dalgası adanın her iki kesiminde etkisini sürdürürken, Güney Kıbrıs’taki Trodos dağlarına karşı yağışı sürüyor. Dağın beyaza bürünmesi üzerine ziyaretçi akını oldu. Gerek Rumlar gerekse güneyde yaşayan turistler kar keyfi yaşarken, AKEL’in gençlik kolu olan EDON, iki toplumlu Trodos gezisi düzenliyor. 
Rum Komünist AKEL partisinin gençlik kolu EDON’un 28 Ocak’ta 2 toplumlu Trodos gezisi düzenleyeceği, gezi çerçevesinde Trodos’taki İngiliz üssüne (anten) protesto yürüyüşü yapılacağı haber verildi.
  Haravgi’nin haberine göre, EDON, iki toplum gençlerinin Kıbrıs’taki fiili duruma uyum sağlamama çabasını sürdüreceğini ve yeniden birleşme mesajı vereceğini açıkladı.
   Trodos gezisinin “emperyalizm karşıtı” niteliği de olacağı belirtilen açıklamaya göre, 28 Ocak Pazar günü Ada’nın her yerinden gençler otobüslerle Trodos’a çıkacak.
  Saat 10.00’da buluşma noktası olan Trodos Platosu’nda bir araya gelecek gençler, sanatsal etkinliklerin ardından saat 11.00’de  “İngiliz Üslerinin Kıbrıs toprağından uzaklaşması” talebiyle protesto yürüyüşü yapacak. Platoya saat 12.30 gibi yemek için geri dönüleceği kaydedildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474