banner564

Yusein konuştu Eser yakalandı

Devlet Hastanesi otoparkında başlayan ve Haspolat’a uzanan operasyonda tutuklanan 3 zanlı hakkındaki soruşturma devam ediyor

Yusein konuştu  Eser yakalandı
banner598

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi park yerinde düzenlenen operasyon sonucu tutuklanan zanlılar Adnan Yusein, Cengiz Saybaş ve Eser Sapan dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada operasyonla ilgili bilgi verilerek zanlılar hakkında ek tutuklama talep edildi.

Polis, 11 Temmuz tarihinde saat 22.00 sıralarında Lefkoşa’da Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi park yerinde düzenlenen operasyon sonucu zanlıların yakalandıklarını söyledi. Polis, zanlı Adnan Yusein’in kullanımındaki KM 610 plakalı araçta 6 gram Sentetik Cannabinoid ve içlerinde tütünle karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan toplam 4 adet sarma sigara bulduğunu ve bahse konu şahıs ile araçta yolcu olarak bulunan Cengiz Saybaş’ın tutuklandığını belirtti. 

Yusein’in gönüllü ifadesi olayı çözdü 
Yürütülen ileri soruşturmada zanlı Yusein’in gönüllü ifade verdiğini ve tasarrufunda bulunan uyuşturucu maddeyi zanlı Eser Sapan’dan 30 gram olarak aldığı itirafında bulunduğunu kaydeden polis, zanlı Sapan’ın da tespit edilerek tutuklandığını ifade etti.
Polis, zanlı Sapan’ın tespit edildiği sırada kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, yaklaşık 30 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ve Haspolat’ta bulunan ikametgâhında yapılan aramada ise yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını söyledi. Polis, yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığı ve meseleye bağlantısı olan bir şahsın daha arandığını belirterek zanlıların 5 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474