banner564

‘Zafer çok yakın’

Talat, Soyer ve Yorgancıoğlu, Güzelyurt’taki etkinlikte yaptıkları konuşmada CTP adayı Sibel Siber’e destek belirtti

‘Zafer çok yakın’
banner598
Meclis Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, önceki gün akşam Güzelyurt Muhteşem Düğün Salonu’nda partililer ve bölgeli destekçileri ile bir araya geldi. 
Verilen bilgiye göre, geceye CTP-BG Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun yanı sıra 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve Eski Genel Başkan Ferdi Sabit Soyer de katılarak birer konuşma yaptı. Konuşmalarda Siber’e destek istenerek seçimleri kazanmanın önemine vurgu yapıldı.
Sibel Siber etkinlikte yaptığı konuşmada 19 Nisan’ın milat olacağını söyledi. 
“Biz enerjimizle, inancımızla, birlikteliğimizle, özgüvenimizle, kararlılığımızla Kıbrıs sorununu çözeceğiz” diyen Siber, Kıbrıs sorununun çözümünde bu yıl büyük bir ivme yakalanabileceğini kaydetti. 
Kıbrıs Türk halkının 19 Nisan’da kararlılıkla sandığa gideceğine ve inançla mührü basacağına inandığını belirten Siber, “Çok az kaldı. Ülkemiz, çocuklarımız, geleceğimiz kazanacak. Son beş yıldır hiçbir şey yapmayan hiçbir şey üretmeyen ve tekrar halktan oy isteyen bir kişiye geçit vermeyeceğiz” dedi.

Soyer, Eroğlu’nu eleştirdi
Eski Başbakan ve Gazimağusa Milletvekili Ferdi Sabit Soyer de konuşmasında, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve zihniyetinin ülkede yarattığını savunduğu düzeni, Kıbrıs sorunu konusunda gelinen son aşamayı eleştirdi. 

Talat: Son dönemeçteyiz
Konuşmasında artık son dönemece girildiğini ifade eden 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, mevcut liderliği eleştirdi. 
Talat, “Bu son dönemeç artık bize aydınlığı gösterecek. Son dönemeç, ‘Kıbrıs’ta barış engellemez demode olmuş bir slogandır” dedi. 
Cumhurbaşkanı Eroğlu’nu eleştiren Talat, Eroğlu anlayışından kurtulmanın yolunun bu seçimleri başarıyla geçirmek olduğunu kaydetti.

Yorgancıoğlu: Barışa susayan güçlerin sınavı
CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da, 19 Nisan’ın bu ülkede barışa susayan güçler için bir sınav olduğunu söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473