banner564

Zula yeri çorap

Evinde kokain, 7.65 mm çapında tabanca ve 31 adet canlı mermi ele geçirilen Mehmet Taner teminatla serbest kaldı

Zula yeri çorap
banner598
Narkotik ekiplerinin 9 Kasım tarihinde Girne- Karaoğlanoğlun’da gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda tutuklanan Mehmet Taner hakkındaki soruşturma tamamlandı. 8 gündür poliste tutuklu bulunan zanlı dün teminat talebiyle Girne ‘de mahkemeye çıkarıldı.
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis, zanlı Mehmet Taner’in uyuşturucu operasyonunda tutuklandığını belirtti.  Polis, zanlı Taner’in evinde yarım gram kokain, yine üzerinde uyuşturucu kalıntısı bulunan dolar, 1 adet fayans ve 1 adet hassas terazi, çorap içinde 7.65 mm çapında 1 adet tabanca, şarjöründe 7 adet canlı mermi ve yine başka bir çorap içinde gizlenmiş 24 adet canlı mermi ele geçirildiğini söyledi. 

10 bin lira nakit ödedi
Zanlı aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, zanlının yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.
Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı Mehmet Taner’in davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak 10 Bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 2 kişinin imza edeceği 100’er Bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmasına karar verdi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2016, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474