banner564

Atatürk Meslek Lisesi öğrencilerinin sergisi açıldı

“Hayatın Akışı”

Atatürk Meslek Lisesi öğrencilerinin sergisi açıldı
banner598

 Atatürk Meslek Lisesi (AML) Fotoğrafçılık Kulübü’nün düzenlediği “Hayatın Akışı” isimli fotoğraf sergisi önceki gün İsmet Vehit Güney Sergi Salonu’nda açıldı. 

Matbaa Alanı, Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık Bölümü öğrencilerinin Limasol Türk Kooperatif Bankası desteğiyle hazırladığı serginin açılışına Başbakan Tufan Erhürman da katıldı.
Açılışta, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Kültür Dairesi Müdürü Nilay Tunçalp ve Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu da hazır bulundu.
Atatürk Meslek Lisesi Müdür Vekili Tuna Bolat, sergi açılışı öncesinde yaptığı konuşmada, meslek eğitimi veren okulun topluma yararlı bireyler yetiştirme arzusunda olduğunu dile getirdi. 
Okulda uygulanan programlar ne kadar güncel olursa olsun eğitimin sadece 4 duvar arasında yapılamayacağına vurgu yapan Bolat, sergi projesinin bu düşünceden yola çıkarak hayata geçirildiğini anlattı. 
Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise projeye destek vermekten mutluluk duyduklarını belirtti.
“Hiçbir başarı tesadüf değildir” diyen Kemaler, sergiyi hazırlayan öğrencileri kutladı.
Başbakan Tufan Erhürman, mesleki eğitimi, tam da olması gerektiği gibi, yücelttikleri için Atatürk Meslek Lisesi’ne teşekkür etti.
Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473