banner564

Savaş’ı seviyorum

Şiddet uyguladığı gerekçesiyle erkek arkadaşını ekmek bıçağı ile yaralayan Nadia, mahkemede pişmanlık getirdi:

Savaş’ı seviyorum
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Alsancak’ta birlikte yaşayan Nadia Maria Fatima Elisabeth Bel Hajjam ile Savaş Şanverdi arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. 
İddiaya göre, kız arkadaşı Hajjam’ı darp eden Şanverdi karşılığında bıçaklandı. Hajjam kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle erkek arkadaşı Şanverdi’nin karnını iki kez bıçağı sapladı. Olayın ardından Şanverdi hastaneye kaldırılırken, zanlı ise gözaltına alındı. Hakkında yaralama suçundan soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Bungalowda kanlı gece
Soruşturmayı yapan polis, olayın 27 Temmuz saat 04.00 sıralarında meydana geldiğini söyledi. Alsancak’ta bir bungalowda kalan zanlının, kendisine şiddet gösterdiği gerekçesi ile birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Şanverdi’yi karın kısmından iki kez bıçakladığını söyledi. Şanverdi’nin Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yapılan tedavisinden sonra müşahede altına alındığını kaydeden polis, hastaneden verilen bilgi ile soruşturma başlatıldığını ve zanlının tespit edilerek gözaltına alındığını ifade etti. 

“Bir hata oldu” dedi
Polis, soruşturmanın devam ettiğini, olayda kullanılan bıçağın halen bulunmadığını, alınması gereken ifadeler olduğunu ifade ederek, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. 
Mahkeme talebi kabul ederken söz alan zanlı, üzgün olduğunu dile getirdi ve “Şanverdi’yi seviyorum ancak bir hata oldu” dedi. 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turk
Turk - 6 yıl Önce

Yalan ve uydurma haber ancak bu kadar olur

Rtük
Rtük @Turk - 6 yıl Önce

gerçeğini biliyorsan aydınlatsana bizi.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474