banner564

Türkiye’den  talep geldi

Özel ekip, Ankara’da aranan FETÖ şüphelisi Hakan Bakır’ı Gazimağusa’da yakaladı

Türkiye’den  talep geldi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Ankara 2.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklama emri ile aranan FETÖ şüphelisi Gazimağusa’da tespit edilerek tutuklandı. Zanlının evinde polis tarafından yapılan arama çok sayıda tablet, telefon bulunarak incelemeye alındı. İncelemeler sonucunda tutuklu sayısının artacağı belirtildi.
Gazimağusa Polis Müdürlüğü Özel Soruşturma Birimi ekipleri tarafından Türkiye’den gelen özel yazı sebebiyle tespit edilen ve yakalanan zanlı dün mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Özel Soruşturma Biriminde görevli polis memuru Salih Keskinel, Türkiye Cunhuriyeti yetkili mercilerinden aldıkları yazıda, zanlı Hakan Bakır hakkında FETÖ’ye üye olduğu gerekçesi ile Ankara 2.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yakalanma emri olduğu bilgisini aldıklarını ve zanlının Gazimağusa’da bulunan ikametgâhına operasyon düzenlediklerini söyledi.

Elektronik aletler inceleniyor
Zanlının evinden, zanlı ve ailesine ait bilgisayarların, tabletlerin, telefonların ve dökümanların,  incelenmek üzere emare alındığını aktaran Keskinel, soruşturmanın yeni başladığını bildirerek mahkemeden süre talep etti. Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473