banner564

Cihangir’deki etkinliğe yoğun katılım oldu

Abohorlular buluştu

Cihangir’deki etkinliğe yoğun katılım oldu
banner598

 Değirmenlik Belediyesi’ne bağlı Cihangir köyünde geçtiğimiz Pazar günü her yıl “Abohorlular Günü etkinliği düzenlendi. Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun folklör gösterisi ve yine Değirmenlik Belediyesi Altın Kalpler Korosu’nun konseri ile şenlenen etkinlik, Değirmenlik Belediyesi’nin, Cihangir Muhtarlığı’nın ve Cihangir Gençlik ve Spor Kulübü işbirliği ile gerçekleşti.

Halkın yoğun katılım sağladığı etkinlikte ayrıca Yıltan Taşçı’ya ait “Yaşayan İnsanlar” adlı serginin açılışı da yapıldı. Cihangir Spor Tesisleri’nde gerçekleşen gecede Yakın Doğu Dans Grubu’nun muhteşem dansı da izleyicileri etkiledi. Gece Grup Cousens’in konseriyle devam etti. 
Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, gecede yaptığı konuşmasında ilk olarak Cihangir’de doğup büyüdüğünü, Cihangir Spor Kulübü’nde başkanlık yaptığını ve takımı Süper Lig’e getiren kişi olduğunu anımsattı. 
Başkan Ali Karavezirler, 24 Haziran seçimlerinin ardından belediye başkanı seçilmesiyle birlikte, meclis üyeleri ve halkla iç içe çalışmalar yürüttüğünü anlattı. Cihangir Muhtarı Mehmet Reis de, gecede bir konuşma yaparak, katılan herkese teşekkür etti. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474