banner564

Toplum lideri  unutulmamalı

Dr. Fazıl Küçük’ün gelecek nesillere aktarılması adına yapılması gerekenlerle ilgili talepler, Arter’e iletildi

Toplum lideri  unutulmamalı
banner598

 Dr. Fazıl Küçük Vakfı’ndan mütevelli heyeti üyesi Mehmet Küçük ve yönetim kurulu üyesi Ali Osmanlar, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, Arter’e Dr. Fazıl Küçük’ün çerçeveli fotoğrafını takdim eden heyet, Dr. Fazıl Küçük’ün gelecek nesillere aktarılması adına yapılması gerekenlerle ilgili taleplerini iletti.
İsmail Arter, diğer sivil toplum örgütleri ve vakıflarla da sürekli istişare içinde olduklarını, ancak Dr. Fazıl Küçük Vakfı’nın kendileri için farklı olduğunu belirterek, geçmişte söz verilip yapılmayan çalışmaları yeni öğrendiğini, ancak vakıfla daha önce temas kurup yapılması gerekenlerle ilgili çalışmalara zaten başladıklarını ifade etti.
Arter, aynı şekilde, Rauf Raif Denktaş Vakfı ile de temasta olduklarını, iki liderin unutulmaması gerektiğini, toplumun nerden nereye geldiğinin hem gençlere öğretilmesi hem de geleceğe ışık tutması için gereken çalışmaların yapılması gerektiğini kaydetti.

Kaymakamı Serpal’dan Arter’e ziyaret
Öte yandan Gazimağusa Kaymakamı Kemal Serpal, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.
Yapılan açıklamaya göre, GMB Başkanı İsmail Arter konuşmasında, Gazimağusa Kaymakamı Kemal Serpal’ın belediyeyi ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini, Gazimağusa Bölgesinde kaymakamlık ile Gazimağusa Belediyesi’nin müşterek yapacağı çalışmaları konuştuklarını ifade etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474