banner564

Girne Inner Wheel Kulübü, çocuklarla Kıbrıslı sanatçıları bir araya getirdi 

Fatma Özok’un  misafiri oldular

Girne Inner Wheel Kulübü, çocuklarla Kıbrıslı sanatçıları bir araya getirdi 
banner598

Girne Inner Wheel Kulübü, Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu için düzenlediği etkinlikte çocukları sanat ve sanatçılarla buluşturdu. ClayArt Seramik Sanat Atölyesi’nde çocuklar seramik sanatçısı Fatma Özok’un misafiri oldu ve seramik çalışması yaptılar. 
Çocuk yazarı Derya Atamer’in de misafir olduğu etkinlikte çocuklar Girne’de Kayıp Hazine kitabını birlikte okudular ve kitaptan esinlendikleri duygu ve düşüncelerini çamurla biçimlendirdiler. Etkinlikte çocuklara yazarı tarafından imzalanan kitaplar hediye edildi.
Girne Inner Wheel Kulübü başkanı Zehra Yüksel, “Çocukları sanat ve sanatçılarla buluşturduğumuz için çok mutluyuz, seramik sanatçımız Fatma Özok ve çocuk yazarımız Derya Atamer’e teşekkür ediyoruz” dedi.
Atölyesinde çocukları ağırlayan seramik sanatçısı Fatma Özok, “Çocukların bize ait bir hikayeyi okuyup sonrasında hayallerini çamurla şekillendirdikleri bir gün geçirdik. Amacımız sanatı sevmeleri ve hayatlarının bir bölümünde her zaman sanatın olması” dedi.
Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Başkanı Ayşe Coşar da “Tek beklentimiz bu çocuklarımıza güzel bir gelecek umudu verebilmek” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473