banner564

“1 Şişe Aşk”

The Whisky Festival etkinliğinde sahne alan Buray, dinleyenlerini coşturdu

 “1 Şişe Aşk”
banner598
The Whisky Festival kapsamında önceki gün Lefkoşa’daki Bibliotheque’de sahne alan Buray, viski severlere coşku dolu bir gece yaşattı. İskoç viskisi Johnnie Walker önderliğinde gerçekleştirilen festival 16 Nisan’a kadar devam edecek.
The Whisky Festival, “Keyifle bir adım ileri, yürümeye devam” sloganı ile gerçekleştiriliyor. The Whisky Festival’de özel performans gecelerinin ilki, “1 şişe aşk” albümü ile yılın en iyi çıkışını yapan Kıbrıslı sanatçı Buray ile yaşandı. Buray, Kıbrıs’taki ilk konserini The Whisky Festival’e özel performansı ile Bibliotheque’de verdi. 
Oldukça kalabalık olan gecede Buray, son albümünden en sevilen şarkılarının yanı sıra seslendirdiği nostaljik parçalar ile de viski severlere eşsiz bir müzik ziyafeti yaşattı. Buray’ın muhteşem sahnesi ile temponun hiç düşmediği ve şarkıların hep birlikte söylendiği gecede katılımcılar için hazırlanan özel fotoğraf alanı da yoğun ilgi gördü. Johnnie Walker’ın şapkası ve bastonu ile eğlenceli pozlar veren viski severlere gece sonunda fotoğrafları hediye edildi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474