banner564

600 polis görev yaptı

Cumhurbaşkanı Akıncı ve Başbakan Kalyoncu’nun da katıldığı şenlikte, nevruz ateşi yakıldı, halay çekildi, istenmeyen olaylara karşı üst düzey güvenlik önlemi alındı

600 polis görev yaptı
banner598
Kıbrıs Pir Sultan Abdal Derneği ile Doğu ve Güneydoğulular Derneği tarafından düzenlenen Nevruz kutlamaları dün İskele piknik alanında yapıldı.
Polisin geniş güvenlik tedbiri aldığı etkinliğe, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Ömer Kalyoncu da katılırken, birlikte Nevruz ateşini yaktılar, dostluk mesajları verdiler.
Cumhurbaşkanı Akıncı, Nevruz’un; “hem doğanın uyanışı hem de barış, dostluk ve kardeşlik anlamında çok önemli bir bayram” olduğunu ifade etti. 
Başbakan Kalyoncu da, KKTC’nin bir hukuk devleti olduğunu belirterek, hukuk çerçevesinde herkesin bayramını dilediğince kutlayabileceğini söyledi. 
Polis Basın Subaylığı da, Nevruz bayramının polisin geniş güvenlik önlemleri altında olaysız gerçekleştiğini, gerekli tedbirlerin alındığını ve herhangi bir tutuklama olmadığını kaydetti. 
Öte yandan geçen yıllara göre katılımın oldukça düşük olduğu gözlemlenen Nevruz Şenliğin güvenliğini sağlamak için 600 polisin görev yaptığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474