banner564

2019’a girerken yılbaşında ne giyelim diye düşünmeyin

Bu yazıya göz atın

2019’a girerken yılbaşında ne giyelim diye düşünmeyin
banner598

 Yeni bir yılı karşılamaya sayılı günler kaldı. Yeni umutlar, yeni heyecanlar, yeni oluşumlar, yeni hayaller bizi bekliyor. Peki heyecanla beklediğimiz yeni yıla hazır mıyız? Ne giyeceğinize, ne hediye alacağınıza, nasıl bir saç ve makyajla kıyafetinizi kombinleyeceğinize karar verdiniz mi? Hala bu sorulara verecek bir cevabınız yoksa, yazımıza bir göz atın!

Yeni yıl denince akla ilk olarak tutkunun ve cazibenin renki kırmızı gelir. Baştan çıkarıcı, kışkırtıcı, cesur, cezbecidi, renklerin en sıcağı, Feng-Shui'ye göre iyi şansın ve şöhretin rengi olan kırmızı her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı kıyafetlerinin ana rengi olmayı hiçbir renge bırakmıyor.
Mağazaların vitrinlerini şimdiden süslemeye başlayan kırmızı kıyafetleri giymek cesaret istediği gibi kombinlemesi de özen ister. Örneğin kırmızı bir takım ya da elbise giyecekseniz abartıdan uzak durun. Aksesuar kullanmak istiyorsanız tek bir yüzük, kolye ya da bileklik takabilirsiniz.
Kırmızı kadife ise sezonun öne çıkan trendi. Deri ceketle kombinleyebileceğiniz kadife kıyafetlerle farklı bir stile sahip olabilirsiniz. Ya da yalın detaylarla kuvvetlendirilmiş uzun bir kadife elbiseyle kendinizi çok şık hissedebilirsiniz.
Smokin takımlar da özellikle maskülen giyinmeyi seven kadınların favorisi oldu. İpek bir gömlekle kombinleyebileceğiniz smokin takımları sivri burunlu topuklu ayakkabılarla giyebilirsiniz… Işıltılı elbiseler de yılbaşının kurtarıcılarından.
Parıltılı mini bir elbise ve platformlu yüksek topuklu ayakkabılarla şık bir görüntüye ulaşabilirsiniz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474