banner564

Ahmet Evan, Letafet misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı

Büyük coşku yaşandı

Ahmet Evan, Letafet misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı
banner598

Merit Park Hotel bünyesinde hizmet veren Letafet Lounge Bar’da geçtiğimiz Çarşamba akşamı adanın en iyi seslerinden, sevilen sanatçı Ahmet Evan sahne aldı.
Repertuarında 90’ların hareketli parçalarından vazgeçemeyen Ahmet Evan, Barış Manço, Kenan Doğulu ve Zeynep Casalini gibi güçlü seslerin başarılı şarkılarına yer verdi. 
Ezhel’in, birçok sanatçı tarafından yorumlanan popüler parçası “Felaket”i sevenleri ile coşkuyla söyleyen Evan, Letafet misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 

Sahnede sürpriz evlilik teklifi
Doğum günü ve kutlamaların gözde mekânı haline gelen Letafet Lounge Bar, bu sefer de bir evlilik teklifine sahne oldu. Evan’ın önceden planlayarak sahneye davet ettiği dinleyeni, “Hayatımdan çok sevdiğim sevgilim, bu hayatı ömür boyu benimle geçirmeye hazır mısın?” diyerek, sahnede diz çöküp evlenme teklifi etti. Taze nişanlılara ömür boyu mutluluk dileyen Ahmet Evan, çifti alkışlar eşliğinde tebrik etti. 
Ahmet Evan, güçlü yorumu ve tükenmeyen enerjisi ile haftaya Çarşamba gecesi yeniden Merit Park Letafet Lounge Bar’da sevenleri ile buluşacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473