banner564

Arabesk müziğinin yaşayan efsanelerinden Cengiz Kurtoğlu sürprizlerle dolu bir konsere imza attı

Ölümsüz eserlerini seslendirdi

Arabesk müziğinin yaşayan efsanelerinden Cengiz Kurtoğlu sürprizlerle dolu bir konsere imza attı
banner598

 Arabesk müziğinin yaşayan efsanelerinden Cengiz Kurtoğlu Jolly Joker Vadistanbul'da sürprizlerle dolu bir konsere imza attı.

Geçmişten bugüne dillere pelesenk olmuş birçok ölümsüz eserini seslendirdiği gecede sürpriz Karadeniz türküleriyle memleketine selamda yollayan Kurtoğlu, konserinin sonlarına doğru ise evlilik yolunda ilk adımlarını sahnesine atmak isteyen genç hayranlarının mutluluklarına şahitlik etti.   
Sahneye çağırdığı gençlere mutlu bir yuva kurmanın şifrelerini veren ve hayat tecrübelerinden örnekler sunan Cengiz Kurtoğlu, evlilik teklifinin ardından birbirleri ile öpüşen çifti son anda fark ederek adeta depara kalktı. Seyircilerin şaşkın bakışları arasında ''Ne yapıyorsunuz arkadaşlar, o işi evlenince evde halledersiniz. Amannn...'' sözleri ile genç çiftin ilk öpücüğünü elleriyle sansürleyen başarılı sanatçı bu halleriyle müzikseverlere uzun uzun kahkahalar attırdı. Yaklaşık iki buçuk saat kaldığı sahneden alkışlar eşliğinde inen Kurtoğlu, sürprizlerle dolu geceyi yine bir sürprizle noktalayarak Halil Sezai'nin dillere dolanan şarkısı ''İsyan''ı muhteşem sesiyle yeniden yorumladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474