banner564

‘Çık hayatımdan’

‘Tuttu Fırlattı Kalbimi’ isimli şarkısıyla listeleri alt üst eden Gökçe, yeni albümünü Gazimağusa’da tanıttı

‘Çık hayatımdan’
banner598
İbrahim KARATAŞ
‘Tuttu Fırlattı Kalbimi’ isimli şarkısıyla bir anda listeleri altüst eden başarılı şarkıcı Gökçe, yeni albümünü KKTC’deki hayranlarıyla buluşturdu. Mağusalı eğlence severlerle Silver Beach Disco’da bir araya gelen güzel şarkıcı, dinleyenlerine muhteşem bir gece yaşattı.  


Silver Beach Disco, dolup taştı 
Gençlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan Silver Beach Disco, düzenlediği organizasyonlarla ilgi odağı olmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta sonu Bacardi Beach Party ile dolup taşan Silver Beach Disco, müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor. Gecede Dj Haşim Volkan’ın setleri ile unutulmaz bir gece yaşayan gençler, Gökçe ve Grup Frekans konserleri ile coşkunun zirvesine ulaştılar. 

Yeni albümüyle de iddialı 
‘Tuttu Fırlattı Kalbimi’ ve ‘Ne Yapardım’ gibi hit şarkılarıyla müzik dünyasına giriş yaptığı ilk günden bu yana adından övgüyle söz ettiren Gökçe, yeni albümüyle de bir hayli iddialı.  Sahne aldığı Silver Beach Disco’da yeni albümünden ‘Matruşka’ ve hit şarkısı ‘Çık Hayatımdan’ isimli şarkılarını seslendiren Gökçe, hayranlarına muhteşem bir eğlence yaşattı. 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474