banner564

“Çıkmaz Ayın Son Çarşambası”

Mağusa Sanat Tiyatrosu İlke Susuzlu’nun yazıp yönettiği oyun ile Lefkoşa ve Girne’de turneye çıkıyor

“Çıkmaz Ayın Son Çarşambası”
banner598
Mağusa Sanat Tiyatrosu İlke Susuzlu’nun yazıp yönettiği “Çıkmaz Ayın Son Çarşambası” ismli komedi oyunları ile Lefkoşa ve Girne seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
Kara mizah türünde kaleme alınan oyun, hanay dediğimiz iki katlı bir evde hayat dersi veren hikayelerle seyirciye ulaşıyor. Yetmiş yaşlarında eşini kaybetmiş, çocuk ve torun sahibi olan bir kadının huzurevine gitmeye karar vermesiyle “çıkmaz” başlıyor.
Savaş... Göç... Yeni hayatlar... Ve geçmişin kapıyı gelip çalmasıyla herşey bir anda değişiyor. Bir piyango bileti ve yıllar sonra kapıyı çalan bir dost “vicdan” kavramını karşımıza getiriyor. Bunun yanında “Çıkmaz Ayın Son Çarşambası”, yeni nesil gençlerimiz için kültür ve değerlerimiz noktasında büyük bir öğreti.
Noyanlar İnşaat Şirketi ve Dostel’in sponsorluğunu üstlendiği oyunda Tülin Susuzlu, Şenay Aktuğ, Tutku Kahveci, Refet Şeker, Nidai Tancer, Zemzem İnce, Pınar Solak, Melek Ürüncüoğlu, Faize Devecioğlu, Mehmet Denizer, Ceyda Altınbaş, İzlem Kotbaş, Hüseyin Tekbıyık, Dilara Ersoy, Cüneyt Karaçoban, Zühal Bakımcı ve İlke Susuzlu rol alırken teknik yönetmenliği Eliz Arkar yapıyor.
“Çıkmaz Ayın Son Çarşambası” isimli komedi oyunu, bugün ve 20 Mart Cuma Lefkoşa Arabahmet Kültür Evi’nde; 21 Mart Cumartesi Girne Anafartalar Lisesi’nde izleyiciyle buluşacak. Bilet ve bilgi için 0533 866 2704 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473