banner564

Ruhları şad olsun

18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenecek törenlerle şehitler anılacak

Ruhları şad olsun
banner598
18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bugün Kuzey Kıbrıs genelinde düzenlenecek törenlerle şehitler anılacak. Törenlere devlet ve hükümet yetkilileri de katılacak.
Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Genel Başkanı Ertan Ersan, geçmişi büyük kahramanlıklar ve fedakarlıklarla dolu yüce Türk ulusunun altın harfler ile yazılmış şanlı tarihinin her satırında, şehitlerin ayrı bir yeri ve büyük bir önemi olduğunu söyledi.
Ersan, gün nedeniyle yayımladığı mesajda, yüce Türk ulusunun bağımsızlığı, egemenliği, özgürlüğü, şerefi ve onuru için dünyanın dört bir yanında, denizde, havada ve karada canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitleri, yüreklerinde hissederek bir kez daha andıklarını belirtti.
Ersan şöyle devam etti:
“Onları anarken dünyaya bir kez daha sesleniyoruz. Bizler, özgürlüğümüzden, bağımsızlığımızdan, egemenliğimizden ve Anavatan Türkiye’nin garantörlüğünden asla vazgeçmeyeceğiz. Aziz Şehitlerimizin ruhları şad olsun.”
Öte yandan gün nedeniyle, Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Esen Ömürlü, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Gazimağusa İlçe Başkanlığı, mesaj yayımladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474