banner564

Demtur Travel’dan Küba tatili kazanan talihli İpek Gürsoy oldu

Hayali gerçek oluyor

Demtur Travel’dan Küba tatili kazanan talihli İpek Gürsoy oldu
banner598

  Demtur Travel Instagram hesabını takip ederek, #demturtravel ve #farkyaratır hachtagleri ile üç arkadaşını etiketleyenler arasında yapılan çekilişin talihlisi İpek Gürsoy oldu. Bir kişilik Baştan Başa Küba tatili kazanan Gürsoy’a hediyesini, Demtur Genel Müdürü Melis Gülcan takdim etti. 

   Demtur Travel’da,noter ve avukat huzurunda yapılan ve kayıt altına alınan çekilişe toplam 5 bin 700 kişi katıldı. Instagram kullanıcı adına göre kayıtlar yapılarak, numaralandırma sonucu kura çekilişi gerçekleştirildi.
   Çekiliş sonrasında açıklamada bulunan Demtur Travel Genel Müdürü Melis Gülcan, “Hak yemeden, doğru ve dürüstlük ilkesi ile eğlenceli bir çekiliş gerçekleştirdik. Süprizlerimiz aralıksız devam edecek ve bu vesile ile de farkımızı net ortaya koymayı hedefliyoruz. Çok mutluyuz.” dedi.
    Küba’nın kendisi için on yıllık bir hayal olduğunu belirten talihli İpek Gürsoy ise duygularını şöyle dile getirdi:
    “Küba’ya gidip görmek benim en büyük hayallerimden biriydi. Demtur Travel, sayesinde hayalim gerçek oluyor. Buna hala inanamıyorum. Sevincimi, mutluluğumu kelimeler ile anlatamam. Demtur Travel, gerçekten de fark yaratıyor. Sonsuz teşekkür ederim.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474