banner564

Limasol Bankası'nın 80’inci kuruluş yılı muhteşem bir gala ile kutlandı

Gurur gecesi

Limasol Bankası'nın 80’inci kuruluş yılı muhteşem bir gala ile kutlandı
banner598

 Limasol Bankası'nın "80. Gurur Yılı Gala Gecesi" Acapulco Otel'de gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, eşi Meral Akıncı, Başbakan Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, Bakanlar ve Milletvekilleri, Limasol Bankası üst düzey yönetimi, personeli, eski çalışanları, değerli hissedarları, banka müşterileri, seçkin konuklar ve sanatçıların yoğun katılımı ile gerçekleşti. 

Kokteyl ve müzik dinletisi ile başlayan gece, lazer ve ışık şovlar ile düzenlenen görkemli açılış ile devam etti. 
Sahnede  80’inci yıl coşkusunun yaşandığı gecede, Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumunun bir projesi olan Yıldızları Parlatıyoruz ekibinde yeralan Nev Fitness ekibinin nefes kesici şovları ile başladı. 

300 Pound ile başlayan serüven
Türkiye’nin önemli oyuncularından Kadir Çöpdemir’in sunuculuğunu üstlendiği gecede; açılış konuşmasını gerçekleştiren Limasol Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi İlkin Yoğurtcuoğlu; Limasol Bankası’nın 1939 yılında 300 Pound sermaye ve tek çalışanı  ile faaliyetlerine başladığını; bugün 250’yi aşkın personeli, 100 milyonu aşan özkaynakları  ve 15 şube ile KKTC’nin köklü bankası olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi. 

100’üncü yıl planları hazır
Limasol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise Limasol Bankası’nın temellerinin inançla bir araya gelen insanların istek ve umutları ile atıldığını söyleyerek sözlerine başladı. Kemaler, banka tarihi ile ilgili bilgileri aktardı.
100. yıla dair öngörüler bağlantılı bilgiler veren Kemaler, “Bizler, şimdiden, 100. Yıl planlarımızı hazırladık. 100. yılımızı yaşayacağımız o günlerde,  nerede olacağımızı biliyoruz. Hedefimiz, 100. yılda Limasol Bankası’nın, Tükiye ve  Avrupa’da, hizmet sunan, bir dünya markası olmasıdır.” diyerek  konuşmasını tamamladı.
Konuşmaların ardından Limasol Bankası’nın varoluşunu  anlatan belgesel izlendi. Ardından Türkiye’nin ünlü keman virtüözü Canan Anderson ve dansçıları tarafından hazırlanan özel performans ile devam eden gala gecesi toplu aile fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473