banner564

Güzelyurt şenlenecek

Bu yıl 42’ncisi düzenlenecek olan Portakal Festivalinde konser verecekler arasında Edip Akbayram, Mehmet Erdem ve Athena da var

Güzelyurt şenlenecek
banner598

 42’nci Güzelyurt Portakal Festivali bu yıl 28 Haziran-7 Temmuz tarihleri  arasında yapılıyor.

Çeşitli kültür ve sanat etkinliğinin yapılacağı festivalde, konser verecekler arasında Edip Akbayram, Mehmet Erdem ve Athena da bulunuyor.
Portakal Festivali’yle ilgili dün Belediyeler Birliği’nde düzenlenen basın toplantısında Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve YDÜ Güzelyurt Dispanseri Sorumlusu Mutlu Atasayan birer konuşma yaptı.
Mahmut Özçınar, böylesine geniş kapsamlı bir organizasyonu 42 yıl aralıksız sürdürmenin önemine işaret ederek, her yıl ziyaretçi sayısını artırarak bu boyutlara taşımanın kolay olmadığını, bunun fedakarlık ve emeğin ürünü olduğunu kaydetti.
Özçınar, “Bölgemizin simgesi olan narenciye ürününü ön plana çıkarabilmek ve tüketim alışkanlığını artırabilmeye yönelik olarak hasat sezonu sonunda organize ettiğimiz Festivalin ulaştığı boyut ve marka değerinin büyüklüğü bizleri gururlandırmaktadır” dedi.
Festivalin gönüllü olarak katılanlar ve sponsorların desteğiyle bugünkü boyutlarına ulaştığını vurgulayan Özçınar, Festival Markası seçilen Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında gerçekleştirilen organizasyonların hem bölgeye bir canlılık getirdiğini hem de bölge dışından birçok ziyaretçiyi ağırladığını hatırlattı.
Mutlu Atasayan ise, 42. Güzelyurt Portakal Festivaline sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti ve Dispanseri açıldığı günden beri belediyeyle sıkı işbirliği içerisinde olduklarını, tüm sosyal sorumluluk projelerinde üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
42. Güzelyurt Portakal Festivali 28 Haziran Cuma günü saat 19.00’da kortej yürüyüşüyle başlayacak.  
Festivalin açılışı, protokolün katılımıyla saat 20.30’da Amfi Tiyatro’da yapılacak.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474